opc_loader


Binnenkort verhuizen wij naar BOUWSTOFZUIGER.NL nog méér bouwstofzuigers en accessoires!


 

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Watt wordt er met Lumen bedoeld?
Lumen meet de totale hoeveelheid licht die een lichtbron in alle richtingen uitstraalt. Lumen is dan ook de eenheid om de helderheid van een lichtbron te meten onafhankelijk van de richting van de lichtbundel. Het aantal lumen zegt echter niets over hoe ver een lamp schijnt. Watt geeft, samen met een indicatie voor het verbruik, het vermogen van een lamp aan.

Omdat het soms lastig kan zijn een goed idee te krijgen van het daadwerkelijke verschil tussen het wattage van een LED-lamp en de conventionele gloeilamp en een bepaling te maken welke lamp voor uw werkzaamheden het meest geschikt is nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom waar wij verschillende modellen hebben staan die u kunt testen. Zo kunt u een goed vergelijk maken tussen de verschillende lampen.

Bij het aanbod in onze webshop kunt u hanteren dat de Klasse I modellen met name geschikt zijn voor licht gebruik door de hobbyist en de Klasse II lampen bij uitstek geschikt zijn voor professionele toepassingen in de bouw en industrie.