opc_loader


Binnenkort verhuizen wij naar BOUWSTOFZUIGER.NL nog méér bouwstofzuigers en accessoires!


 

VRAGEN?

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u naar gereedschap op het gebied van stofvrij werken? Bel, mail of laat het ons weten via onderstaand contactformulier en we gaan voor u op zoek!

050 - 54 20 888
klantenservice@stofweg.nl


Status van uw bestelling
U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klantenservice. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier.

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internetprovider of uw e-mailprogramma e-mail blokkeert van Stofweg.nl. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mailprogramma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.

Stofweg.nl is onderdeel van Gebr. Hoen B.V. Groningen


Stofweg.nl
Ulgersmaweg 49
9731 BL Groningen
Nederland
050 54 208 88
klantenservice@stofweg.nl
IBAN: NL53RABO0320813118
BIC: RABONL2U
KvK: 02022262
Btw: NL819413434B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien